Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/getuhr/fest.get4u.hr/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
G.E.T. Festival - Šetnje Hrvatskom

Šetnje Hrvatskom

Vinske šetnje - u wine baru kavane Procaffe ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom

"Wine walks" - Wine tours in the wine bar at Procaffe, on Mondays, Tuesdays, Wednesdays and Fridays

17:00 - 18:00 Šetnja regijom - svaki put druga regija
Degustacija 4 vina iz pojedine regije, uz plate

5:00 p.m. to 6:00 p.m. "Walk" through the region - each day another region.
Tasting of 4 wines from a particular region with a platter

19:00 - 21:00 Šetnja Hrvatskom
Degustacija 8 vina (po 2 iz svake regije), uz plate

7:00 p.m. to 9:00 p.m. "Walk" through Croatia
Tasting of 8 wines (2 from each region) with a platter

Napomene:
- Obvezna rezervacija dan ranije
- Kompaktne grupe od 11 ili više članova mogu se, uz dogovor, naručiti i izvan navedenih termina

Note:
- Obligatory reservation a day earlier

Eno gastro turizam je u velikoj ekspanziji. Sve više turista dolazi u Hrvatsku zbog eno-gastro doživljaja ili ga aktivno traže i onda kad je razlog dolaska bilo koji drugi.

G.E.T. Fest u centru Zagreba prilika je da se stanovnicima i gostima grada ponudi širok spektar novih iskustava te ih se, kroz okuse i informacije, uči o destinacijama, proizvođačima i autohtonim proizvodima, s naglaskom na vinske ceste.

Lokacija održavanja

Vinske šetnje - rezervacija

Imate li neko pitanje za nas ili napomenu (npr. eventualne alergije ili bilo koji drugi podatak za koji smatrate da bi bilo dobro da znamo), ovdje ih slobodno možete upisati. Želite li da Vas prije rezerviranog termina kontaktiramo (osim za potvrdu ili eventualne promjene), ovdje nam napomenite.

Pri rezervaciji od G.E.T. Reporta možete primiti specifičnu komunikaciju, koja može uključivati potvrde o rezervaciji i otkazivanju, odgovore na Vaša pitanja ili napomene, i podsjetnike o terminu putem e-pošte ili SMS-a. 

Vaše podatke koristimo samo za komunikaciju zbog rezervacije i ne čuvamo ih nakon što ispune tu svrhu, to jest nakon što se održi degustacija za koju ste rezervirali mjesto.

Želite li primati naše novosti (newsletter), označite to u polju ispod. U tom slučaju ćemo Vaše ime i e-mail adresu upisati na listu. Broj telefona nam u tu svrhu nije neophodan te ga nećemo sačuvati. 


Pri upisu na našu newsletter listu dobit ćete potvrdu o istome, kao i link za promjenu podataka ili odjavu ako se predomislite.

  Refresh Captcha